Sweden United KingdomGreat Britain

Offroadbanan - Äventyr i skog och mark

Adress: HOLMA 2445, , 28391 OSBY Visa karta

Adress: HOLMA 2445, , 28391 OSBY

Utmana polarna, arbetskamraterna, klasskompisarna, fotbollslaget, scouterna, bandet, syrran, kusinen eller brorsan. Ni kommer att få en oförglömlig upplevelse tillsammans, alla har kul på Offroadbanan eller i 5-kampen. Vågar du utmana dem eller är du rädd.

5-KAMP:
Kör offroad, kasta yxa, skjut pil, gå balansgång, åk linbana och utmana varandra. Det är solklart att en riktigt tuff kamp kommer utspela sig. Vinna eller försvinn

OFFROAD:
Hos oss kan du få prova på att köra offroad på RIKTIGT. Passar gammal som ung, kille som tjej. Här kör vi på inhägnat område. Över stock & sten, genom vatten och lera. Är du redo?

SVENSEXA / MÖHIPPA / KICKOFF:
Blev det du som får planera möhippan, svensexan eller kickoffen?
Det tar tid att planera, vanligtvis är det tidskrävande eftersom det brukar finnas många olika viljor i sällskapet. Hur tar vi oss hit och dit? Vad gör vi om det är tråkigt väder? Listan är lång som vi alla nog vet. Här finns den kompletta lösningen, du skall ju själv hinna vara med på det roliga eller hur?
"Heldagspaketet" (Cirkatider.) Det ultimata paketet för Möhippan, Svensexan, Kickoffen m.m.

BADATUNNA:
Alla årstider har sin charm, men är det ändå inte under den mörkaste årstiden som du nog får det läckraste spabadet? Vi hyr ut badtunnor på 80km släp året runt, boka i god tid!

Show more

Om denna aktivitet